Skip to content Skip to footer
Ölelj Át!

Ajándékutalvány

ajándékutalvány

Szeretnél igazán személyeset ajándékozni idén karácsonyra? 

Az Ölelj át! programra szóló ajándékutalványnak minden pár örülni fog!

Párkapcsolaterősítő program Baumann Ibolyával és Demeter Tündével

2022-ben újabb “Ölelj át!” párkapcsolaterősítő csoportokat indítunk (nem csak online!), amelyre mostantól ajándékutalvánnyal is lehetőség lesz csatlakozni. Ezzel az apró, de gyönyörű kártyával megajándékozottak megélhetik párkapcsolatuk minőségi változását, és olyan élményekkel gazdagodnak, amellyel talán még egy nyaralás sem ér fel. 

Apropó, a nyaralásról jut eszünkbe! Vannak olyan párok, akiknek a nyaralás nem könnyű, sőt, akár több kárt okoz, mint amennyi örömöt nyújt számukra, ezért a honlapon találsz bővebb információt arról, kiknek ajánljuk a csoportos, és kiknek ajánlunk elsősorban egyéni foglalkozást.

Kérdéseid vannak ? Nézd meg a válaszainkat!

Egy 8 alkalmas párkapcsolatgazdagító tréninget, amellyel egy kiegyensúlyozott és szeretetteljes párkapcsolat lehetőségét nyújtjuk, egy esélyt a hosszútávú boldogság eléréséhez. Ez az igazi ajándék! 

Másnak ajándékoznád? Magatoknak ajándékoznád?

Ugye te is észrevetted, hogy milyen gyakori, hogy a körülötted élők egy szép, de belül omladozó párkapcsolatban élnek. Olyan pótcselekvésekbe menekülnek, amellyel megölik az intimitást, apróságokon is drámáznak, míg végül kimerülnek az örökös küzdelmekben, majd elhidegülnek és végül eltávolodnak egymástól. Ez vajon törvényszerű? EGYÁLTALÁN NEM!

A probléma gyökere, hogy a párok tagjai úgy gondolnak a jó párkapcsolatra, mintha az EREDENDŐEN létezne, vagy azzal a bénító gondolattal élnek, hogy biztosan VELÜK, esetleg a párjukkal van a baj, és mindez MEGVÁLTOZTATHATATLAN… 

Amikor segítőként először találkoztunk a dr. Sue Johnson által kidolgozott Érzelmekre Fókuszáló Terápiás módszerrel, megtapasztaltuk, hogy ez valóban működik. Sue szerint, bár a párok nap, mint nap ugyanazokat az ördögi köröket futják, emellett mélyen belül arra vágynak, hogy közelebb kerüljenek, kapcsolódhassanak egymáshoz, hogy érezzék, szeretve vannak és fontosak a másiknak

Valójában erről szól a mély és érzelmileg stabil párkapcsolat.

Az EFT “Ölelj át!” párkapcsolati tréningje nyolc héten át egy olyan módszert tanít meg a pároknak, amely a program végeztével is a sajátjuk marad, amelyet életük bármelyik szakaszában újra használhatnak.

A program ára 149.000 Ft/pár/8 alkalom.

A díj tartalmazza Sue Johnson “Ölelj át!” című könyvének egy példányát, a beszélgetések alapjául szolgáló munkafüzet két példányát – melyeket postán küldünk meg a program kezdete előtt -, az alkalmankénti kísérést, illetve igény szerint egy 9. alkalmas visszatekintő, kiértékelő, tapasztalat megosztó alkalmat.

Az utalványok 25.000, 50.000 és 100.000 Ft-os címletekben érhetők el. 

Következő induló csoport: 2022.03.10.

  1. A pár egyik tagja nyíltan és egyértelműen elutasítja a kapcsolat fejlesztése melletti elköteleződést. 
  2. Bizonyíthatóan jelentős és/vagy régóta fennálló nehézségek terhelik a kapcsolatot, amely miatt megfelelőbb módszer a párterápia.
  3. A pár egyik tagja súlyos mentális egészségügyi problémákkal küzd, különösen, ha öngyilkossági gondolatai vannak vagy pszichotikus állapotban van.
  4. Fizikai és/vagy érzelmi bántalmazás van jelen a párkapcsolatban, különösen, amennyiben a pár egyik tagja félelmet érez a másik jelenlétében. 
  5. A pár egyik tagja valamilyen addikcióban (függőségben) szenved.
  6. Jelenleg is zajló külső, aktív érzelmi-, fizikai-, vagy szexuális kapcsolat.